Distanční výuka

Vážené studentky, vážení studenti,

zimní semestr akademického roku 2020/2021 začíná distanční výukou od 5. do 18. 10. (případně bude tento termín prodloužen). Základním nástrojem pro komunikaci vyučujícího se studenty je hromadný e-mail rozesílaný prostřednictvím IS STAG. Slouží pro předávání organizačních informací a pro posílání odkazů do internetového prostředí, ve kterém se bude odehrávat výuka.

Na našich webových stránkách jsme zřídili záložku Distanční výuka, kterou budeme postupně doplňovat. Jednotliví vyučující na této stránce budou zveřejňovat informace o tom, jak bude probíhat výuka jejich kurzu v daném týdnu. Na stránce se orientujte podle jména vyučujícího, který je uveden v IS STAG ve vašem rozvrhu. Bude-li výuka probíhat on-line (např. prostřednictvím Google Meet, Skype, Microsoft Teams), pokyny obdržíte od vyučujícího. Návod na používání aplikace Google Meet najdete zde, případně obsáhlejší instrukce zde.

Pro ukládání objemnějších souborů jsme požádali o zřízení účtu na disku Google Drive. Jakmile bude účet zprovozněn, zveřejníme to v Aktualitách a pošleme Vám přístupové údaje přes hromadný e-mail ve STAGu.

Věřím, že to zvládneme!

PhDr. Václav Jindráček, Ph.D.
vedoucí katedry bohemistiky