Důležité sdělení studentům končícím 1. ročník NMgr.

Vážené studentky, vážení studenti,
moc Vás zdravím a obracím se na Vás coby garant praxí s prosbou. Pedagogická fakulta vstupuje do projektu pilotního ověřování provázejících učitelů na základních a středních školách. Příští semestr v rámci souvislé pedagogické praxe na SŠ bude potřeba nutně na praxe umístit 2 studenty z Vašeho ročníku. Aby to nebylo umístění daleko od Vašeho bydliště nebo proti Vaší vůli, prosím nejprve o informaci, zda by se někdo na tuto školu na praxi v ZS dobrovolně přihlásil: 
Gymnázium Teplice, Čs. dobrovolců 11 – 2 STUDENTI NA PRAXI V PŘÍŠTÍM SEMESTRU 
Pakliže se nikdo nepřihlásí, budu muset, ač velmi nerad, podle pokynů proděkana pro studium, dva z Vás na tuto školu umístit. Ostatní budou konat praxi „normálně“, tedy mimo tento pilotní program. V LS dalšího akad. roku se bude situace opakovat se základními školami.
Prosím Vás, napište mi emailem na andrecito1@seznam.cz, kdo se hlásí. Přihlášeným fakulta přislíbila kompenzaci nákladů na dopravu formou mimořádného stipendia (přesnou částku neznám, ale nepředpokládám, že by výrazně převýšila náklady na dopravu). Předem děkuji za reakci za Vaši studijní skupinu nebo celý ročník, ideálně prosím do týdne.
Mějte se hezky,
doc. PhDr. Ondřej Hník, Ph.D., KBO, garant praxí