Projektový týden pro pedagogy

V týdnu od 5. do 9. listopadu 2018 proběhne akce s názvem „Projektový den pro pedagogy“ v rámci projektu Simulační hra. Náklady jsou plně hrazeny z projektu a akce je tedy ZDARMA.

Cílovou skupinou jsou učitelé ze škol, kteří chtějí poznat nové metody práce s dětmi a mládeží a příp. navázat možnou spolupráci s partnerskou školou v Sasku (akce se účastní také učitelé ze saských škol). Absolventi projektového týdne získají také TRENÉRSKÉ SCHOPNOSTI A DISPOZICE k hraní Simulační hry s kolektivy dětí a mládeže.

Akce se MŮŽE zúčastnit i více zájemců z jedné organizace, celkový počet míst je však omezený.

Organizačně:

  • Na akci je nutné vzít si s sebou dvě své fotografie (portrét a foto při nějakém koníčku) pro tvorbu seznamovacích plakátů. Dále jedno bílé a jedno černé tričko na simulační hru.
  • Příjezd účastníků na místo konání je plánován v pondělí mezi 10. a 11. hodinou, odjezd v pátek po snídani, ale je možné odjet již po skončení odpoledního bloku ve čtvrtek večer (viz program).
  • Účastníci si musí zajistit vlastní pojištění do zahraničí
  • V případě zájmu je možné využit zdarma společnou dopravu z Ústí nad Labem – viz příslušná volba v přihlášce.

Pozn.: Podstatná část programu je shodná s programem, který byl koncipován pro multiplikátory a není tak vhodné se absolventům projektového týdne pro multiplikátory hlásit i na tuto akci. Termín přihlášek co nejdříve, počet míst je omezený a přihlášky jsou přijímány do vyčerpání volné kapacity.