Zahájení výuky v ZS

Vážené studentky, vážení studenti katedry bohemistiky,

jak jste jistě postřehli, podle současných vládních nařízení je možné zahájit semestr prezenčně. Výuka tak začíná v pondělí 20. 9. 2021 podle rozvrhu, který si na zimní semestr vytvoříte. Většina předmětů (zejména seminářů) by se přitom měla konat v prostorách Královy výšiny (kde naše katedra bude sídlit nejspíš ještě jeden celý akademický rok).

Doufejme, že prezenční výuka potrvá co nejdéle. Pro všechny případy jsme však opět zřídili katedrální účet Google pro sdílení dokumentů k Vašemu studiu. Adresa je https://bit.ly/3Cb2LF1. Vaši vyučující Vám tak mohou ukládat dokumenty k výuce opět do složky pod vlastním jménem.

Novým studentům v prvních ročnících necháme zřídit univerzitní Google účty, jakmile budou všichni zapsáni do studia (očekáváme na začátku října). Ke vstupu použijte svůj identifikátor studenta, např. st1234@g.ujep.cz (počítač Vás přesměruje na přihlašovací údaje STAGu – heslo je stejné – a jste přihlášeni na licencovaném účtu g.ujep). Návod od CI je zde: https://ci.ujep.cz/index.php/GSuite.

A od nového semestru začne fungovat také katedrální studovna (v přízemí Královy výšiny).

Těšíme se na Vás (opět) na KBO.

Václav Jindráček