STUDENTŮM KBO – 2. ročníku Bc. STUDIA – UMÍSTĚNÍ NA ŠKOLY V RÁMCI KLINICKÉ A SOUVISLÉ PRAXE – LS 2023/2024 a ZS 2024/2025

Vážené studentky, vážení studenti,
 
moc Vás zdravím a obracím se na Vás coby garant praxí s opětovnou prosbou. Pedagogická fakulta pokračuje v projektu pilotního ověřování provázejících učitelů na školách. Tento letní semestr v rámci klinické pedagogické praxe (na ZŠ/SŠ) bude potřeba nutně na praxe umístit 5 studentů. Aby to nebylo umístění daleko od Vašeho bydliště nebo proti Vaší vůli, prosím nejprve o informaci, zda by se někdo na tuto školu na praxi v LS dobrovolně přihlásil. Hlásit se můžete i na souvislou praxi na následující ZS:
 
Gymnázium Teplice, Čs. dobrovolců 11 – 2 STUDENTI (Bc.) NA KLINICKOU PRAXI NYNÍ V LETNÍM SEMESTRU (1 k dr. Trpkovi a 1 k p. uč. Reichovi)
Gymnázium Jateční 22, Ústí nad Labem – 1 STUDENT (Bc.) NA KLINICKOU PRAXI NYNÍ V LETÍM SEMESTRU (k p. uč. Chalašové)
ZŠ Máchovka Děčín – 1 STUDENT (Bc.) NA KLINICKOU PRAXI NYNÍ V LETÍM SEMESTRU (k p. uč. Bačové) a 1 STUDENT (nMgr. – 1. roč.) NA SOUVISLOU PRAXI NA ZŠ V ZIMNÍM SEMESTRU JEDNOOBORÁŘ (k p. uč. Bačové)
ZŠ TGM Štětí – 1 STUDENT (Bc.) NA KLINICKOU PRAXI NYNÍ V LETNÍM SEMESTRU a 1 STUDENT (nMgr. – 1. roč.) NA SOUVISLOU PRAXI NA ZŠ V ZIMNÍM SEMESTRU JEDNOOBORÁŘ (k p. uč. Brettschneiderové)
 
Pokud budete praxi konat u provázejícího učitele, podmínky praxe jsou stejné jako v běžném režimu. Jediným rozdílem je to, že s vámi bude spolupracovat učitel, který je k tomu soustavně školen a který se vám opravdu chce věnovat.
 
Pakliže se nikdo nepřihlásí, budu muset, ač velmi nerad, podle pokynů proděkana pro studium, dva z Vás na tuto školu umístit. Ostatní budou konat praxi „normálně“, tedy mimo tento pilotní program.
 
Prosím Vás, napište mi emailem na andrecito1@seznam.cz, kdo se hlásí. Přihlášeným fakulta přislíbila kompenzaci nákladů na dopravu a nějaké zvýhodnění formou mimořádného stipendia (přesnou částku neznám). Předem děkuji za reakci za Vaši studijní skupinu nebo celý ročník, ideálně prosím do týdne. Prosím, nepište individuálně, že se nehlásíte nebo že nemůžete, pište jen v kladném případě a ideálně za všechny.
 
Mějte se hezky,
doc. PhDr. Ondřej Hník, Ph.D., KBO, garant praxí